Bezoekt u regelmatig Amsterdam? Heeft u alle toeristische attracties eigenlijk wel gezien en kunt u de grachten inmiddels dromen? Dan stellen wij graag de Amstel aan u voor.

De Amstel is de rivier die Amsterdam z’n naam gaf en die onlosmakelijk verbonden is met de rijke geschiedenis van de stad. Een prachtig kronkelend lint van helder water, omzoomd door historische plekken. De Amstel begint in de buurt van Uithoorn en eindigt aan het Amsterdamse IJ.

Graag nodigen wij u uit om per fiets, boot, e-bike, solex of ander vervoersmiddel te genieten van een bijzondere tocht langs de allermooiste plekjes van deze rivier en haar zijtakken, net buiten het bruisende Amsterdam.

Wij nemen u mee langs de romantisch meanderende bochten en de tientallen historische locaties aan de oevers. Geniet als u wilt ook van een liefdevol klaargemaakt ontbijt, lunch of diner met streekproducten in één van de bijzondere restaurants langs de rivier.

Heeft u in één dag nog niet alle parels gezien of wilt u deelnemen aan één van onze evenementen aan de Amstel? Laat ons dan een overnachting in een speciaal door ons geselecteerd hotel voor u reserveren.

Laat Amstel Events uw inspireren en vraag uw offerte aan via info@amstelevents.nl.

Met vriendelijke groet,
De Grande Dame van Amsterdam
Amstel Events

Op onze website vindt u een overzicht van de diverse arrangementen, -diners, -borrels en –activiteiten in de groene strook direct onder Amsterdam.

Abcoude, Amstelhoek, Amstelveen,  Baambrugge,  De Kwakel, Nes aan de Amstel, Ouderkerk aan de Amstel, Uithoorn, Vinkeveen en Waverveen.

Deze regio omvat zowel een oud cultuurlandschap als mooie plassen en rivieren met tal van mogelijkheden om te ontspannen, fietsen en wandelen maar ook zwemmen, zonnen, duiken, surfen en golfen.